Home

Bedrijfsfotografie

Bruidsfotografie

Family

Muziek

Shop

Prijslijst

Contact

Welkom bij foto- en ontwerpstudio Luzan Veenendaal

Je wilt graag een mooie foto van jezelf of je kinderen? Zoekt een origineel fotocadeau voor oma? Of wilt op professionele wijze een bedrijfshuisstijl laten ontwerpen of een brochure laten opmaken? Foto- en ontwerpstudio Luzan Veenendaal laat je met plezier de vele opties zien!

Een gedegen vakopleiding en jarenlange ervaring maken veel mogelijk. Digitale fotografie, het ontwerp van logo’s en huisstijlen, het realiseren van geboorte- en trouwkaarten, het opmaken van brochures en boeken; het kan allemaal. Daar waar onze eigen kennis en ervaring niet afdoende is, kunnen wij de expertise inschakelen van een uitgebreid netwerk van tekstschrijvers, webdesigners, stylistes en illustratoren.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

De mooiste beelden, de mooiste herinneringen

Hoe cliché het misschien ook klinkt, een foto vertelt nu eenmaal meer dan duizend woorden. Bovendien is het een blijvende, dierbare herinnering.

Bij ons kun je terecht voor alle soorten foto’s. Van een mooie studioreportage van je kinderen tot een trouwreportage op locatie. Onze ruime ervaring met kinderen maakt dat we ook hen mooi en waarheidsgetrouw op beeld kunnen vastleggen. Je wilt bepaalde foto’s uitvergroot hebben, op canvasdoek geprint of in een kalender verwerkt? Vertel ons je wensen en wij zoeken naar de mooiste uitwerking.

Hoe het werkt

Wanneer je graag foto’s door ons wilt laten maken, kom je naar onze studio in Westzaan. Natuurlijk kunnen we ook een andere locatie uitzoeken! Na de fotosessie maken wij een voorselectie van de mooiste foto’s. Deze plaatsen we op een speciale internetsite waartoe alleen jij toegang krijgt. Zo kun je rustig thuis de foto’s uitzoeken die je wilt hebben. Je betaalt een vast bedrag voor de fotografie, daarbij komen dan nog de kosten van de uitgezochte foto’s en eventuele bewerking.

Om je een idee te geven van de kosten: een fotosessie in de studio is er al vanaf € 55,00. Heb je andere wensen? Er is veel mogelijk, dus vraag er naar!

Voor bedrijven

Ook als bedrijf kun je bij ons terecht. We hebben ruime ervaring met het maken van fotografisch materiaal voor brochures. Ook is het mogelijk ons een fotoverslag van bijvoorbeeld een evenement of bedrijfsfeest te laten maken. Bel of mail ons voor alle opties.

Ontwerp van begin tot eind

Bij foto- en ontwerpstudio Luzan Veenendaal zijn we ook beschikbaar voor freelance werkzaamheden. Je zoekt een paar extra handen bij de opmaak van een handboek of brochure? Of wilt het ontwerp van een huisstijl of folder graag uitbesteden? Onze ruime ervaring maakt dat je dit soort opdrachten met een gerust hart bij ons neer kunt leggen. De brede ervaring met grafische software, drukwerkinkoop en –begeleiding maakt dat we een project van begin tot eind in goede banen kunnen leiden.

© Luzan Veenendaal dtp, vormgeving en fotografie

Algemene voorwaarden


facebook-square-logo_318-40275linkedin-logo--ios-7-interface-symbol_318-33633